Kondrat
  • Баранина
  • Індичка
  • Готуємо в аерогрилі
  • Готуємо в духовці
  • Готуємо в мікрохвильовці
  • Готуємо в мультиварці
  • Готуємо в пароварці
  • Готуємо на сковороді
  • Готуємо салати
  • Готуємо супи
  • Гусак
  • Запіканки в духовці
  • Качка
  • Кролик
  • Курка
  • Овочі в духовці
  • Пиріг в духовці
  • Прості рецепти з м’ясом
  • Рецепти відео
  • Рецепти м’яса в духовці
  • Рулет в духовці
  • Свинина
  • Телятина
  • Яловичина

Котлети в аерогрилі

Приготовані за допомогою аэрогриля, котлети по своїй суті є дієтичним аналогом котлет традиційних. Так їх не можна пересмажити, зате пропікаються вони завжди рівномірно. До того ж вони не вбирають в себе перегріті жири, тому виходять не тільки легкозасвоюваними, але і низькокалорійними. До того ж вони готуються практично без масла допомогою потоків нагрітого повітря.

Приготовані в аерогрилі завжди соковиті котлети з засмаженою, але тонкою скоринкою. Тому вони цілком підходять під норми здорового і навіть дієтичного харчування. Подавати краще з дієтичними гарнірами або овочевими салатами.

Котлети з морквою в аерогрилі

Необхідні інгредієнти:

  • м’ясо – 1 кг (яловичина і/або свинина);
  • морква – 6 шт.;
  • сало – 400 р.;
  • часник – 1 гол.;
  • цибуля ріпчаста – 4 шт.;
  • молоко – 100 мл;
  • пластівці вівсяні – 5 ст. л.;
  • масло оливкова – 2 ч. л.;
  • спеції.

Процес приготування:

Для таких котлеток м’ясне філе разом з салом, очищеним цибулею, морквою і часником прокрутіть за допомогою м’ясорубки. Вже готовий фарш потрібно додати трохи молока і вівсяних пластівців, а також улюблені спеції.

При формуванні котлеток долоні краще злегка змастити оливковою олією. Потім сформовані кульки викладаються в аерогриль на решітку (середню).

Готувати їх потрібно в декількох режимах. На перші 6 хвилин ставимо високу швидкість вентилятора і температуру 260 градусів, а потім середню швидкість при температурі 135 градусів. Так котлети будуть готуватися близько 15 хвилин.

Котлети в аерогрилі з фетою курячі

Необхідні інгредієнти:

  • морква – 3 шт.;
  • філе куряче – 850 р.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • фета – 300 р.;
  • масло оливкова – 2 ч. л.;
  • перець, куркума, сіль і кінза.

Процес приготування:

Для початку потрібно пропустити через м’ясорубку філе курки разом з овочами. У приготовлений фарш додаються яйця, а також всі приправи (при бажанні список може доповнюватися за смаком).

Для більш ретельного перемішування фаршу робити це краще всього вручну. Для такої маніпуляції промажте долоні оливковою олією, потім перемішайте фарш і сформуйте з нього невеликих розмірів коржі.

У кожну таку корж потім покладіть шматочок фети, а потім закрийте його, сформуйте котлети. Запікатися вони будуть в аерогрилі на середній решітці протягом 20 хвилин при роботі вентилятора на високій швидкості.

Котлети з грибами в аерогрилі

Необхідні інгредієнти:

  • м’ясне філе свинини та/або яловичини – 1250 р.;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • гриби свіжі (краще шампіньйони) – 400 р.;
  • цибуля ріпчаста – 3 гол.;
  • хліб білий – 250 р.;
  • часник – 2 зубці;
  • молоко – 120 мл;
  • спеції.

Процес приготування:

Для приготування таких котлет в м’ясорубці на фарш м’ясо перемелюється з грибами і хлібом, трохи заздалегідь замоченим в молоці. Тоді ж до нього додається цибуля, часник і картопля.

Як тільки основний фарш буде готовий, вбийте в нього яйця, а також додайте сіль і інші приправи. Всю масу необхідно добре перемішати до однорідного стану.

Сформовані котлети можна одразу викладати на решітку в аерогрилі. Причому на саме дно його краще налити невелику кількість води.

Запікання буде проходити на середній решітці. При цьому апарат потрібно встановити на температуру до 220 градусів і високу швидкість вентилятора.

Приготування займе 23 хвилини.

Подавати до столу такі котлетки потрібно теплими з зеленню. Причому їх можна як прикрасити гілочками, так і посипати рубаною зеленню – залежно від особистих переваг. При бажанні аналогічні котлети цілком можна приготувати з курки або навіть індички. Процес приготування в такому випадку буде таким же. Подавайте блюдо з салатами або гарнірами з овочів.

Приємного апетиту!

ActionTeaser.ru - тизерная реклама
Рекомендуємо:
    Шашлик в аерогрилі

    Багато людей з нетерпінням чекають теплих днів, щоб вибратися на природу для ...

    Товстолобик в аерогрилі

    Товстолобик корисна риба, у якої немає дрібних кісток, за що її люблять багато ...

    Стейк з яловичини в аерогрилі

    Люди, які їдять м'ясо, просто обожнюють стейки, адже вони соковиті і рум'яні. ...

    Слойки в аерогрилі

    Слойки –це випічка з різною начинкою з листкового тіста. Розрізняють два види ...

    Куряча гомілка в аерогрилі

    Приготовані в аерогрилі курячі гомілки виходять не тільки смачні, але і ...

    В’ялені помідори в аерогрилі

    В'ялені помідори можна їсти просто так або використовувати для приготування ...

НОВІ РЕЦЕПТИ

  • Грибний суп з сушених лісових грибів. Рецепт з покроковими фото
  • Сирні канапе з виноградом до Нового року. Рецепт з покроковими фото
  • Як приготувати салати на Новий рік Вівці?
  • Баклажани з морквою і каперсами в мультиварці. Рецепт з покроковими фото
  • Закусочний торт з кабачків з морквою і цибулею. Рецепт з покроковими фото
  • Рафаелло з крабових паличок і сиру з сюрпризом. Рецепт з покроковими фото
  • Листковий салат з капустою і крабовими паличками. Рецепт з покроковими фото
  • Печеня з качиної грудки з гарбузом. Рецепт з покроковими фото
  • Сирний десерт з персиками. Рецепт з покроковими фото
  • Новорічний салат «Баранчик». Рецепт з покроковими фото
ActionTeaser.ru - тизерная реклама
Kondrat - кулінарний сайт