У цій статті ми розповімо вам цікавий рецепт.
Звичайно ж, мова піде про м’ясо.
Про нашої улюбленої телятині.
Його дуже легко приготувати і воно так добре впишеться у ваш сімейний обід або вечерю.
Як ви вже здогадалися будемо готувати в духовці, а родзинкою для нашого столу стане начинка у м’ясі.
Це будуть вишні. Їх кислинка і соковитість так добре гармонує в цьому рецепті.
Ну, що заінтриговані, тоді поїхали:
Телятина в духовці з вишнею
Склад:
вишні підлога кг
вершкового масла 120 г
телятини 1 кг
м’ясного бульйону 200 г
мадери пів склянки
вишневого сиропу пів склянки
за смаком кардамон, кориця
перець, сіль.
Рецепт смаженої телятини в духовці
Крок 1.
Беремо задню частину підготовленої телячої тушки.
Крок 2.
Солимо її, робимо в ній ножем п’ятнадцять двадцять отворів і вкладаємо в кожен отвір по кілька смачних наших вишеньок без
кісточок.
Крок 3.
потім Кладемо наше м’ясо в сотейник, поливаємо розтопленим маслом, потім посипаємо товченим кардамоном.
Крок 4.
У наступний етап готування додаємо корицю, потім наше м’ясо підрум’янюємо в духовці.
Крок 5.
Підливаємо мадери, вишневий сироп, бульйону і починаємо гасити всі інгредієнти, поливаючи соусом м’ясо, до повної готовності.
Ось такий простий рецепт приготування смаженої яловичини з вишнями.
Всім приємного апетиту!